Opi näkemään uusin silmin!

Luonnon värit–kurssilla ja muilla maalauskursseillaan Riggert Munsterhjelm opettaa omaa luonnollisen väriopin menetelmäänsä. Järjestämme myös kursseja muotokuvamaalauksessa. Kurssien sisältö ja pituus voidaan sovittaa osallistujien tarpeisiin. Hinta vaihtelee ryhmän koon ja kurssin luonteen mukaan.

Ateriat ja kahvitarjoilut ovat tilattavissa kursseille, työpajoille ja opastuksille.

Lapset tekevät mestariteoksia aidoista materiaaleista!

Järjestämme työpajoja lapsille ”Maailmastani tulee kolmella värillä sinun” –konseptilla, jonka Riggert Munsterhjelm on kehittänyt Folhälsanin ”Taide ja terveys” –projektin puitteissa. Hinta vaihtelee ryhmän koon ja kurssin luonteen mukaan. Materiaalit sisältyvät hintaan.

Ateriat ja kahvitarjoilut ovat tilattavissa kursseille, työpajoille ja opastuksille.

Tee näkymätön näkyväksi!

Ne, joilla on hankalasti todennettavia fyysisiä oireita, kuten fibromyalgia, voivat osallistua Riggert Munsterhjelmin ”Näkymättömät sairaudet”–työpajoihin! Ajatuksena on oppia visuaalisin keinoin hahmottamaan omaa sairauttaan, mikä auttaa saamaan siitä paremman otteen. Kyse ei ole terapiasta. Hinta vaihtelee ryhmän koon ja kurssin luonteen mukaan. Materiaalit sisältyvät hintaan.

Ateriat ja kahvitarjoilut ovat tilattavissa kursseille, työpajoille ja opastuksille.

Opastukset

Taidekeskus tarjoaa yksilö- ja ryhmäopastuksia. Tee kävelyretki taiteen maailmaan, kuuntele linnunlaulua tai maistele villivihanneksia!

Riggert Munsterhjelm tekee taide- ja miljööopastuksia ja esittelee myös laulavia lintuja. 2 tunnin opastuksen hinta enintään 20 hengen ryhmälle on 200€ tai vaihtoehtoisesti 20€/ hlö.

Catherine Munsterhjelm esittelee syötäviä villikasveja ja tarjoilee valmistamiaan pieniä makupaloja. 2 tunnin opastuksen hinta enintään 15 hengelle on 200€. Opastuksia voi myös yhdistellä keskenään ja niihin voi liittää villivihanneksilla höystetyn aterian.

Hauskoja ja jännittäviä ötököitä!

Ötökkäsafareita joko kedolla tai veden ääressä lasten Emelien ja Arvidin kanssa vetää Catherine Munsterhjelm. Yhden tunnin hinta enintään 10 hengelle on 100 €, kahden tunnin retki on 150 €.

Ateriat ja kahvitarjoilut ovat tilattavissa kursseille, työpajoille ja opastuksille.

Esitelmät

”Miksi luonto näyttää miltä näyttää?”

Tilattavissa esitelmiä eri aiheista, esim. ”Luonnon värit – Värien luonto”, ”Georges von Swetlik ja hänen taiteensa”, ”Näkymättömät sairaudet”. Enintään 45 min esitelmän hinta on 500 - 1500€.

Virkistyspäivät

Luovuuden hetki kehittää paitsi luovuutta, myös intuitiivista analysointikykyä! Kaivattu breikki työstä voisi olla ohjelmallinen virkistyspäivä, johon voisi kuulua esim taidemaalausta ja/tai syötävien villikasvien poimimista ja niiden valmistamista ateriaksi. Sopii yrityksille, laitoksille ja muille työpaikoille. 5 tunnin hinta enintään 10 hengelle on 1000 €. Hintaan sisältyy lounas ja kahvit sekä materiaalikulut.

Kurssi– ja kokoontumistiloja

Rauhallinen, inspiroiva ympäristö!

Taideateljee on inspiroiva ympäristö rauhalliseen syventymiseen ja ajatusten vaihtoon pimeänä vuodenaikana. Kesägalleriaa voidaan vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Ateljeen vuokra on 150 €/päivä ja gallerian 250 €/päivä. Lisäpalveluna voi tilata opastuksia, aterioita ja kahvitarjoiluja.