Munsterhjelm Art Centeriin on helppo tulla!

Taidekeskukseen on Karjaalta matkaa 20 km, Tammisaaresta 11,5 km ja Snappertunan kylästä sekä Raaseporin linnan raunioilta 6,6 km. Käänny Norrbyntieltä etelään Svarvarsintielle, aja 400 m, käänny sitten oikealle ja olet perillä. Linja-autolla saapuvia ryhmiä pyydetään olemaan yhteydessä taidekeskukseen etukäteen.

Kartta

Taustavoimat

Taidekeskuksen viiteryhmään kuuluu henkilöitä taide-, tutkimus-, urheilu- ja yritysmaailmasta. Ryhmää vetää professori Per-Edvin Persson, Tiedekeskus Heurekan ex-toimitusjohtaja. Solveig Lindqvist on konservaattori ja galleristi, joka 36 vuoden ajan vastasi Hagelstamin galleriasta Helsingissä. Birgitta Kervinen on työskennellyt kansainvälisen urheilun parissa ja myös Vantaan kaupungilla. Agneta Ahlqvist on kulttuurihistorioitsija ja väitellyt muinaiskristillisestä taiteesta. Christer Forsskåhl on yrittäjä, jolla on kokemusta elintarviketuotannosta ja kahvila-alalta.

Yhteistyökumppanit

Majoitusta lähiseudulla

Eksoottista yöpymistä!

Tammisaaren ja Karjaan ohella mielenkiintoisia majoitusvaihtoehtoja löytyy myös lähempää. Miten olisi esimerkiksi yöpyminen yksinkertaisessa miilunpolttajan majassa, vanhassa kartanossa tai konferenssikeskuksessa entisellä kalastustilalla?

Nähtävyyksiä taidekeskuksen lähistöllä