Munsterhjelm Art Center tarjoaa taide- ja luontoelämyksiä vanhassa idyllisessä pientilamiljöössä Länsi-Uudenmaan maaseudulla. Täällä on käynnissä jatkuva luova prosessi ja keskuksen kesägalleriassa on esillä korkeatasoisia näyttelyjä. Opastetut retket tarjoavat kosketuksen luontoon ja taiteeseen. Täällä voit kuljeskella itseksesi rauhoittavassa ympäristössä tai istuskella ulkoilmakahvilassa. Lisäksi keskuksessa pidetään erilaisia kursseja.

Näyttely 2023

Vanha vuodesta 2009 lähtien pieteetillä kunnostettu maatila on saanut uuden käyttötarkoituksen ja on mielenkiintoisine ratkaisuineen nähtävyys jo itsessään. Pääperiaatteena on ollut vanhojen materiaalien uusiokäyttö sekä luonnon resurssien, kuten luonnonvalon, hyödyntäminen. Elämästä tilalla on muodostunut kestävän elintavan kokeilu. Täällä luonto, kulttuurimaisema ja taide sulautuvat aivan omaksi estetiikakseen ja toimivaksi kokonaisuudeksi.

Löydä perille

Monipuolinen taiteellinen prosessi!

Taiteilija Riggert Munsterhjelm tekee omaa meditatiivista värimaalaustaan, temaattisia töitä ja tilausmuotokuvia. Hän työskentelee joko ulkona tai vanhassa navetassa, joka on muutettu toimivaksi ateljeeksi. Munsterhjelm tekee myös kuvitustyötä. Syksyllä, kun valo katoaa, alkaa joko taide- tai tiedeaiheinen tai kaunokirjallinen kirjoitustyö.

C V