Det är lätt att nå Munsterhjelm Art Center!

Konstcentret befinner sig 20 km från Karis, 11,5 km från Ekenäs och 6,6 km från Snappertuna by och Raseborgs slott. Vik av söderut från Norrbyvägen längs Svarvarsvägen, kör 400 m och sväng sedan till höger så är du framme. Bussar ombedes kontakta konstcentret på förhand.

Karta

Bakgrundskrafter

Referensgruppen för konstcentret består av personer från utställnings-, forsknings-, idrotts och företagarvärlden. Gruppen leds av Professor Per- Edvin Persson, som varit VD för Heureka, Finlands vetenskapscentrum. Solveig Lindqvist är konservator och gallerist. Hon skötte Hagelstams galleri i Helsingfors i 36 års tid. Birgitta Kervinen har arbetat med idrottsfrågor internationellt och i Vanda stad. Agneta Ahlqvist är kulturhistoriker och har doktorerat på den fornkristna konsten. Christer Forsskåhl är företagare med erfarenhet från livsmedelstillverkning och cafébranschen.

Samarbetspartners

Inkvartering i närheten

Exotiska övernattningar!

Förutom i Ekenäs och Karis finns intressanta inkvarteringsmöjligheter på närmare håll eller vad sägs till exempel om övernattning i enkla kolarkojor, på en gammal bondgård eller på ett konferenscentrum vid ett gammalt fiskehemman:

Sevärdheter i närheten av konstcentret